Bericht van Mentor en General Counsel aan de leden van de drie koningen, Joaquim Patrício:

 Dear!

Ik liet alleen voor deze missie, schrijven. Pas later werd ik vroeg "wie" wilde knuffelen me zo hard taak, dat van "Strijd tegen armoede." Ik verzeker u, waren er velen die kwamen, maar te veel waren degenen die afgehaakt. En waarom? Omdat deze organisatie, egocentrische houding die zijn voornamelijk gebaseerd op persoonlijke voldoening, vinden geen steun, noch de overhand.

In de Magi "filosofie van de missie", op vrijwillige basis, wordt uitgedrukt door de constante praktijk van "Nederigheid" en "Charity" zijn twee waarden die moeten karakteriseren en geïnstitutionaliseerde Vrouwen en Man van Magos worden geaccepteerd.

Wat inspireerde me, op 3 september 2001, om lijnen die leiden tot de vorming van deze "Werk" te schrijven, op 28 februari 2003, met zijn eerste uitgebreide vergadering op een datum van 2 december 2001, was alleen maar: "de roep van hen die bezwijken als gevolg van honger en ellende. Maar meestal, stilte en beven kreet van onschuldige kinderen en weerloze, "de wereld buiten.

Toen ik schreef de Magi, regi me om een ​​persoonlijke reden, dat ik met u delen snel en Beste leden, ook al is de hele wereld was aan onze voeten Bend, Humble als we niet, we zijn niets, dat wij presenteren op aarde gekroond met glorie, Charitable als we niet, we zijn niets. We moeten delen met hen die niets hebben, zelfs wat we denken dat we niet hebben.

Hier is de missie van vrouwen en mannen van de Magi: "Maak voor de Ander en maak kennis met de Ander." Geen gemakkelijke opdracht, ondanks aantrekkelijk. Omdat "het helpen van degenen die het meest in nood ', als ik in nood is ook geweldig gebaar / vet.

Deze filosofie van de missie, de overhand in de persoon gekoppeld aan een organisatie, moet u (als eerste) een continue zelf-onderwijs in de eigen die persoon de waarden: nederigheid en liefdadigheid, met alle liefde, en dan, samen met andere leden, verspreid ze intens. Alleen op deze manier laat de succesvolle organisatie en formalisering van de missie zal worden het instellen van de institutioneel niveau, met de hulp van de participerende Intermediate Levels (dat wil zeggen, degenen die executive officers tussen) en operationeel niveau (die basisdiensten leveren) organisatie.

Dit betekent dat alle leden - niet alleen een aantal van hen - moeten samenwerken om de missie van de organisatie te ondersteunen. Als dit niet lukt in een organisatie of zij verdwijnt met de terugtrekking van de leden, of heersen als u een sterke spirituele draagvlak. Op de tweede plaats ligt de Magi.

God Bless de richting van Wijzen onder leiding van mevrouw Grace Manuela da Silva (Voorzitter)

Ik zal altijd tot uw beschikking, als lid van het Parlement, in wat nuttig kan zijn in termen van uitvoering, zodat we samen groeien en uitbreiden als gevolg van de Magi.

Altijd in gedachten houden dat, in dit huis, de pijn van een lidstaat moet iedereen van invloed zijn, en om contact te houden van de pijn, is de oorzaak nodig is om op tijd te rapporteren vanwege de "juiste" Elk en Organisatie.

 Goed daar.

Lissabon, 12 juli 2008

 Joaquim Patrício       (General Counsel) 

 De Magi is een humanitaire Association International, non-profit, die net als veel, dezelfde interesses 'te bestrijden honger in de wereld' te verdedigen.

Onze organisatie zal niet zeggen een aantal, maar werk en de toewijding aan de ontwikkeling van de mens.

Hiervoor moeten we dit werk, die zijn oorsprong vindt in de noodzaak om degenen die lijden aan onrecht, honger en ontbering van kennis helpen bij het ontwerpen.

We moeten kijken naar de Magi als uniek en niet denken dat er deze en andere, de Wijzen moet groeien met de toewijding van haar medewerkers en doelgroep, maken haar een geloofwaardige organisatie, zowel internationaal als hun betreffende statuten.

Als voorzitter van de Algemene Directie van de Magi wensen alle leden en Vrienden successen en goede zegen van God.


Manuela da Silva Graça     (president)This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola